עוגת קפה ומייפל

זמן ההכנה:01:15

דרגת קושי:
קלי קלות

פרווה

רכיבים

תבנית אינגליש קייק

2 ביצים M

רבע כוס + כף (62 ג’) סוכר

שליש כוס (80 מ”ל) שמן קנולה

רבע כוס (60 מ”ל) סירופ מייפל

חצי כוס (120 מ”ל) נס קפה מוכן  (ממיסים כפית אבקת נס קפה עם רבע כוס מים רותחים ומוסיפים רבע כוס מים קרים)

כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)

חצי כפית אבקת קקאו

חצי כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה

*2 כפות סירופ מייפל

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה ידנית): ביצים, סוכר, שמן, סירופ מייפל ונס קפה.

-בקערית נפרדת מערבבים: קמח תופח, קקאו וסודה לשתיה. מוסיפים לקערת הרטובים ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.

-יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.