עוגת בראוניז ללא סוכר

זמן ההכנה:02:10

דרגת קושי:
למתקדמים במטבח

פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

רבע כוס (50 ג’) שמן קנולה

100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר

רבע כוס “כמו סוכר” (או כל ממתיק אחר במתיקות של רבע כוס סוכר)

2 ביצים

חצי כפית תמצית וניל

חצי כוס (60 ג’) אגוזי מלך טחונים

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק

-ממיסים את קוביות השוקולד עם השמן (במיקרוגל או במחבת על אש הכי נמוכה) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.

-מערבבים במטרפה את הביצים עם “כמו סוכר”. מוסיפים את השוקולד המומס ותמצית וניל. מוסיפים אגוזים טחונים ומערבבים.

-יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.