תבנית אינגליש קייק
מצרכים:
רבע כוס (50 ג’) שמן קנולה
100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
רבע כוס “כמו סוכר” (או כל ממתיק אחר במתיקות של רבע כוס סוכר)
2 ביצים
חצי כפית תמצית וניל
חצי כוס (60 ג’) אגוזי מלך טחונים
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק
-ממיסים את קוביות השוקולד עם השמן (במיקרוגל או במחבת על אש הכי נמוכה) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.
-מערבבים במטרפה את הביצים עם “כמו סוכר”. מוסיפים את השוקולד המומס ותמצית וניל. מוסיפים אגוזים טחונים ומערבבים.
-יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.